vrijdag 1 juni 2012

Laatste strohalm voor VSCO’61

Zaterdag staat de return op het programma tussen VSCO’61 en KHC voor een plek in de eerste klasse.
KHC staat door de ruime 5-1 overwinning van vorige week met anderhalve been in de eerste klasse.

Het duel op sportpark De Heughte begint om 16:00 uur en staat onderleiding van scheidsrechter A. Meulenkamp, die geassisteerd wordt door de heren G.J. ten Pas en E.J.H. de Gier.

VSCO’61 staat na de ruime nederlaag van vorige week voor een schier onmogelijke opgave om alsnog promotie af te dwingen. Een complete offday vorige week in Kampen maakt dat KHC dichtbij haar sprookje is. In drie seizoenen van de vierde naar de eerste klasse promoveren lijkt onwerkelijk, maar is heel dichtbij.

Toch is het nog te vroeg om de handdoek in de ring te gooien. In de wetenschap dat VSCO’61 veel beter kan, zal de huid zaterdag duur verkocht worden. VSCO’61 zal ongetwijfeld er alles aan doen om het de Kampenaren nog knap lastig te maken op weg naar de eerste klasse. Of dat uiteindelijk genoeg zal zijn moet blijken, maar opgeven is niet aan de orde. Zeker de wedstrijden in de eerste ronde van de nacompetitie moet de ploeg voldoende vertrouwen geven dat de wedstrijd nog niet gespeeld is. En wie weet zorgt VSCO’61 nog voor een huzarenstukje.
In ieder geval is de formatie van hoofdtrainer Marcel Boelens bijna compleet in tegenstelling tot de wedstrijd in Kampen. Alleen Ruben Buijserd ontbreekt vanwege een schorsing. KHC zal de overwinning van vorige week koesteren en proberen via slim countervoetbal de defensie van VSCO’61 te slechten. Ondanks de ruime overwinning van vorige week kan het zaterdag nog best spannend worden en hopelijk gaat het spoken op sportpark De Heughte.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten