maandag 18 juni 2012

2e editie sponsortoernooi Elburger SC groot succes

De tweede editie van het sponsortoernooi van Elburger Sportclub, j.l. zaterdag gehouden op het Burgemeester Bode Sportpark is, mede door het fraaie weer,  een groot succes geworden.

Zestien teams, die met hun bedrijf/organisatie als sponsor aan de plaatselijke voetbaltrots zijn verbonden, streden sportief om de Aalt Petersen Schaal.

De finale, tussen KGS Diamond en Hörmann Deuren, geleid door Willem Krooneman, eindigde gelijk (1-1) waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen.

Het team van KGS Diamond  wist deze beter te benutten en nam daardoor de wisselschaal over van ACM Opleidingen; winnaar van het toernooi vorig jaar.

Als derde en vierde eindigden de teams van resp. Visscher Assurantiën en Poort 5.

De voorzitter van de business-club, Jurrie Roossien, reikte in het bij zijn van de naamdrager van dit toernooi, sponsor en supporter Aalt Petersen, de prijzen uit. Naast alle vrijwilligers, deze middag, dankte hij ook de scheidsrechters die alle 40 wedstrijden in goede banen wisten te leiden.
Tussen het programma door kon iedereen, ook de aanwezige jeugd, gratis deelnemen aan de Potje Penaltybokaal, mede mogelijk gemaakt door de ING Bank.

Na afloop van het informele gedeelte bleef het nog enige tijd gezellig druk en konden de vele aanwezigen zich tegoed aan de saté´s en hamburgers op de BBQ van Partycentrum De Haas. Een DJ zorgde verder voor de muzikale omlijsting. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten