maandag 4 juni 2012

3e editie VSCO'61 Elabo G-Voetbaltoernooi succesvol verlopen

14 teams namen op zaterdag 2 juni deel aan de derde editie van het VSCO'61 Elabo G-Voetbaltoernooi op sportpark De Heughte in Oosterwolde. De deelnemers, de organisatie, de bezoekers, de vrijwilligers en de sponsors kunnen terugkijken op een uiterst geslaagd toernooi.
Het was mooi weer en de sfeer was fantastisch.

Martien Groenevelt, voorzitter van de toernooicommissie opende het toernooi samen met Jan Hulleman van toernooihoofdsponsor Elabo arbeidsconsultancy. Vanaf tien uur streden de teams in verschillende categorieën om de trofee. Ook dit jaar toonde het toernooi dat mensen met een verstandelijke- of lichamelijke beperking aantrekkelijk voetbal kunnen spelen. Spelers, toeschouwers en de organisatie hebben hier van genoten. De doelpuntenmakers vierden hun succes als echte profs door hun shirt uit te trekken.

De organisatie van het toernooi verliep goed en de EHBO medewerkers hadden een rustige middag. Zware blessures zijn er niet geweest. Hulde voor het sportieve spel.

Rond het middaguur was er voor iedere deelnemer een lunch, mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Spijkerboer, De Fruitoloog en Royal FrieslandCampina. Gedurende de dag konden de deelnemers en hun begeleiding een ijsje halen.

Bron: clubfotograaf Dries van Dijk
Rond 14.30 uur werden de finalewedstrijden gespeeld. In de A en B poule ging de finale tussen SKV G1 uit Wageningen en SV DCS G1 uit Zevenaar. SKV G1 heeft de overwinning binnen weten te halen en neemt hierbij de wisselbeker over van SV DCS. In de C- en Recreantenpoule wist SEH G1 uit Heerde na een spannende wedstrijd - en een penaltyserie - te winnen van KHC JG1 uit Kampen.

KHC JG1 behaalde de hoogste plaats van de jeugdteams en is er hierdoor met de wisselbeker voor de jeugd vandoor gegaan. Het is de derde keer dat deze wisselbeker meegaat naar Kampen, de wisselbeker zal daar dus definitief blijven.

Alle winnaars kregen hun prijs uitgereikt door Carlo van Dijk, wethouder van sport van de gemeente Oldebroek. Daarnaast kregen de deelnemers ter herinnering aan het toernooi een mooie medaille en enkele leuke attenties.
Terwijl het eerste van VSCO'61 op het hoofdveld van sportpark De Heughte de return van de finale van de nacompetitie speelde tegen KHC klonk de muziek van Duo Remix over het terras. De deelnemers genoten hierbij van de muziek en van de barbecue, die verzorgd werd door Slagerij Henk van de Weg.

Bijzonder was het feit dat de deelnemers van KHC en het Adelaarsnest bij aanvang van de wedstrijd de spelers van de eerste elftallen van VSCO’ 61 en KHC begeleid hebben bij de opkomst op het veld.

Het toernooi werd afgesloten door Martien Groenevelt. Hij bedankte alle deelnemers, begeleiders, sponsors, scheidsrechters en mensen van de organisatie.
Iedereen kan terugkijken op een zeer geslaagde dag, die zonder de inzet van vele vrijwilligers niet mogelijk zou zijn geweest. Daarnaast gaat er veel dank uit naar de Rabobank Noordwest-Veluwe, Marvada, Reggefiber, Veluwenkamp Bedrijven, Elburg Foods en  Alfa Accountants en Adviseurs, die deze dag financieel hebben ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten