maandag 13 augustus 2012

Winst voor DSV '61 tegen Harskamp

DSV ’61 heeft ook de tweede oefenwedstrijd met een overwinning afgesloten. Tegen 4e klasser Harskamp werd een duidelijke 7 – 1 zege geboekt. Vooral in de eerste 45 minuten lieten de Doornspijkers goed spel zien en verschillende malen waren de tegenstanders het spoor bijster. De ruststand was door doelpunten van achtereenvolgens Bakker, Blaauw, Bouwman en een eigen treffer al 4 – 0.

De tweede helft was aan DSV zijde van mindere kwaliteit zodat Harskamp ook een treffer liet noteren. Daarna liep DSV middels treffers van Westerink, Bouwman en Blaauw toch nog uit naar 7 – 1.

Aanstaande dinsdagavond treft DSV op sportpark De Haere een tegenstander van een zwaarder kaliber: om 19.30 uur wordt er voor de beker afgetrapt tegen 2e klasser ASVD.