zondag 26 augustus 2012

VSCO’61 nog niet klaar voor de competitie

In de bekerwedstrijd tegen Hatto Heim blijkt dat VSCO’61 nog niet klaar is voor de competitie. Een goed eerste halfuur met vele kansen, wordt afgewisseld met fantasieloos voetbal. VSCO’61 verliest met 0-1 door een doelpunt in de 44e minuut van Tom Pendjol.

Het eerste halfuur is VSCO’61 heer en meester en creëert kans op kans. Gerwin de Leeuw en Sander Vis krijgen elk opgelegde kansen om te scoren, maar vinden doelman Gerrit van de Werfhorst op zijn weg. Pikant detail is dat Gerrit zijn jeugdopleiding heeft gevolgd bij VSCO’61. Zelfs een strafschop, genomen door Gerwin de Leeuw, wist hij te stoppen hoewel de strafschop slecht genomen was.
Na een halfuur zakte het spelpeil van VSCO’61 en een minuut voor rust wist Hatto Heim op voorsprong te komen. Het blijkt dat VSCO’61 in de tweede helft niet in staat is op de draad op te pakken. Het schept weinig of geen kansen en verliest daardoor de wedstrijd met 0-1.
Wim de Vries speelde niet mee, omdat hij volgende week vanwege zijn huwelijk ook niet aanwezig is. Dat kan weleens bepalend zijn voor de start van de competitie of er moeten nu eindelijk eens mannen opstaan die bewijzen dat het ook anders kan!