maandag 27 augustus 2012

Kampioenenstrijd in de Hokseberg

’t Harde - Vrijdag en zaterdag jl. werd er bij Zwem en Polo Club “de Hokseberg” de jaarlijkse strijd geleverd om de kampioenstitels en medailles bij de jaarlijkse Clubkampioenschappen. De zwemmers gingen, verdeeld over deze 2 dagen, totaal 3 of 4 van het startblok af, iedereen mocht zijn uiterste best doen op de vrije, school en de rugslag, afhankelijk van de leeftijd werd er ook vlinder- of wisselslag gezwommen!
 


Dat er goed gepresteerd werd was ook duidelijk te zien in de hoeveelheid aan persoonlijk records, van de totaal 92 starts werden er 42 verzilverd met een persoonlijk record.
De beste verbetering stond op naam van Gideon Brink die zijn tijd op de 25 meter rugslag verbeterde met maar liefst 7 seconden, hij kwam daarbij uit op een tijd van 0:29.39. 

Bij de recreatie behaalden de volgende zwemmers de 1ste plaats binnen hun categorie:
Emsee Groothuismink, Jan Post, Maaike Prins, Joy de Wilde, Mart Schoots, Hendri Kroneman, Iris Bultman en Martine Schuurman.
Bij selectie gingen Melanie Badenbroek, Jorik van Klompenburg en Heleen Vermeulen naar huis met een gouden medaille.

Al deze zwemmers maken kans op de titel Clubkampioen recreatie of Clubkampioen Selectie.

Tijdens de afsluiting van het seizoen wordt er tijdens het kampeerweekend van 14 en 15 september bekend gemaakt wie de absolute winnaar is.
Als afsluiting van de kampioenschappen werd er ook nog een estafette georganiseerd, het team van Melanie Badenbroek, Jorik van Klompenburg en Annebeth Leusink nam de eerste prijs in ontvangst.

Denk jij dat je ook kampioenszwemmer bent of kunt worden?? Kom eens vrijblijvend een aantal keren mee trainen.

Neem contact op via
voorzitter@dehokseberg.nl of kijk op onze Facebook pagina: www.facebook.com/ZPCH1960 of stel je vraag via Twitter: http://twitter.com/zpch1960  


 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten