woensdag 22 augustus 2012

DSV '61 verliest van Storica

DSV ’61 heeft in de tweede bekerwedstrijd een collectieve wanprestatie geleverd. Na een zeer slechte eerste en een iets minder slechte tweede helft stond er een beschamende 6 – 1 op het scorebord. De enige treffer kwam in de 60e minuut van het hoofd van Johan Westerink.

De rust brak aan met een 3 – 0 achterstand. Heel veel, zo niet alles ging mis aan Doornspijkse zijde: het passen, de aanname en de voortzetting lieten veel te wensen over.

Storica profiteerde gretig en liep na de 3 – 0 ruststand uiteindelijk uit naar 6 – 1, soms werden ze geholpen door persoonlijke fouten van DSV-ers, soms zaten er ook mooie aanvallen bij.

A.s. zaterdag speelt DSV de laatste bekerwedstrijd in dit seizoen uit tegen HTC, de aanvang is 14.30 uur.