zondag 26 augustus 2012

DSV '61 wint van HTC

DSV heeft de laatste bekerwedstrijd in de poule met een 1 – 2 overwinning op HTC afgesloten. Hiermee heeft de Doornspijkse ploeg zich enigszins hersteld van de blamage tegen Storica.



Beide ploegen waren reeds uitgeschakeld voor de volgende ronde en konden vrijuit spelen. Lange tijd hielden ze elkaar in evenwicht maar vlak voor de pauze brak Johan Westerink de ban. Een schot van Jan van Norel werd onvoldoende verwerkt en Westerink was als eerste ter plaatse om te scoren.

Diezelfde Johan Westerink zorgde in de 55e minuut ook voor de 0 – 2 met een rake kopbal. Daarna trok HTC langzamerhand het initiatief naar zich toe en zag dat in de 65e minuut beloond met de 1 – 2.

Hoewel HTC meer balbezit had in de laatste 15 minuten dan DSV werden zij niet echt gevaarlijk en kon DSV de 1 – 2 overwinning over de streep trekken.

A.s. zaterdag staat Stroe - DSV als competitie-opening op het programma, maar i.v.m. terreinomstandigheden in Stroe is de kans groot dat DSV op sportpark De Haere de gastheer wordt van Stroe, aanvang dan om 14.30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten