woensdag 29 augustus 2012

SEIZOENOUVERTURE ELBURGER SPORTCLUB - OWIOS

Voor Elburger  Sportclub betekende de degradatie afgelopen seizoen sportief  gezien een aderlating, maar met drie onvervalste derby´s, in het verschiet,  wordt dit toch aardig gecompenseerd.

De voetballiefhebbers in Elburg en Oldebroek vallen wat dat betreft meteen met de neus in de boter. Zaterdag 1 sept. a.s. staat n.l.  de onvervalste klassieke derby tussen Elburger Sportclub en OWIOS  als seizoensouverture op de gloednieuwe kunstgrasmat van het Burgem. Bode Sportpark op het programma.


Dit laatste keer dat de twee opponenten elkaar troffen in competititeverband was twee seizoenen terug.   De blauw-witten wonnen toen overigens beide duels; in Elburg werd het 4-1 en in Oldebroek trokken  de blauw-witten met 2-1 ook aan het langste eind.

In de strijd om de RABOBANK Veluwecup, drie weken terug,  die gewonnen werd door de Oldebroekers, liet de ploeg van de nieuwe trainer Erwin Brem een uitstekende indruk achter.

Toch staan dergelijke derby’s altijd op zich en daarom is het ook moeilijk om een echte kanshebber te tippen.

Hopelijk weten de twee rivalen er een boeiend en sportief duel van zullen maken en veel voetballiefhebbers de weg naar  het sportpark aan de Zwolscheweg weten te vinden.

De wedstrijd  in Elburg staat onder leiding van de heer I. Avci uit Kampen en begint om 17:00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten