vrijdag 6 juni 2014

Succesvolle editie penalty-bokaal bij businessclub Elburger SC

Eén van de jaarlijks terugkerende evenementen van de businessclub is de
penaltybokaal. De heren ondernemers mogen elk 2 series penalty’s afvuren op dit keer de talentvolle doelmannen van A1 van de Elburger Sportclub. Na het nemen van de strafschoppen moet geprobeerd worden zo vaak mogelijk de lat of paal te raken vanaf de 11 meter stip.
 

Voor de dames/partners is er een creatief programma, dit keer georganiseerd door Wijma van Panhuis van Sjerp Bandenservice. Wijma had een mooie workshop voorbereid waarbij de dames  mooie sieraden konden maken. Een programma dat goed in de smaak viel bij de vele dames.

De strijd om de penaltybokaal was  dit jaar spannender dan ooit te voren. Na de series stonden Duran Vonck, Herman Hendriks, Martin Kuiper en Sebastiaan van Olst met een gelijk aantal punten  aan kop. Er volgde dus een barrage waarbij uiteindelijk Sebastiaan van Olst van Pruis Schilderwerken er met de felbegeerde bokaal vandoor ging.

Niet onvermeld mag blijven de gewaagde, maar perfect uitgevoerde  ‘Panenka’ strafschop waarmee Duran Vonck van de Rabobank de doelman wist te verschalken. Na afloop konden de deelnemers genieten van een overheerlijke barbecue tot in de puntjes verzorgd door Slagerij van Gullik.

 
Duran Vonck haalt uit voor een heuse ‘Panenka’.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten