maandag 2 juni 2014

Geslaagde seizoensafsluiting bij KV Elburg

KV Elburg organiseerde afgelopen weekend, vrijdag en zaterdag, weer de traditionele seizoensafsluiting. Cindy van Kolthoorn werd wegens haar jarenlange inzet als vrijwilliger voor de korfbal-vereniging gehuldigd als vrijwilliger van het jaar.

Het was weer een weekend met veel activiteiten. De vrijwilliger van het jaar was er één in een reek huldingen tijdens de afsluitende barbecue.

Op vrijdag en zaterdag was er een kampeerweekend voor de C en B jeugdteams. Ook werden de voorrondes en de finales gehouden van het schutterstoernooi. 
 
Vrijwilliger van het jaar: Cindy van Kolthoorn
 
Na een uurtje disco voor de jongste jeugd was er zaterdagavond de traditionele barbecue. Maar liefst 120 personen in alle leeftijden hadden zich opgegeven zodat het een drukke, smaakvolle en gezellige avond werd.
 
Behalve de vrijwilliger van het jaar werden er nog twee kampioen gehuldigd, namelijk B2 en het Midweekteam.
 
Na een felle strijd werden de volgende leden als winnaars van de schutterskoning(in) gehuldigd:

F-jeugd: Esmee Bijsterbosch; E-jeugd: Sacha Bijsterbosch; D-jeugd: Romy Groenewege; C en B-jeugd: Nienke van Riessen; Senioren: Daniel Tijdeman.
 

Schutterskoning en koninginnen
Ook vond de trekking van de jaarlijkse verloting plaats. Er waren opnieuw 35 blijde winnaars. Binnenkort staan de gegevens op de site www.kvelburg.nl

Namens het bestuur werden alle vrijwilligers weer hartelijk bedankt voor hun inzet.
 
KV Elburg kan weer terugkijken op een geslaagd weekend.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten