maandag 1 juli 2013

Elburger SC verwelkomt 7 nieuwe hoofdsponsors

Hoewel de voetballers en de clubbestuurders bij de amateurs momenteel van een welverdiende vakantie genieten, heerst er achter de schermen bij de v.v. Elburger Sportclub volop bedrijvigheid.

Niet zonder enige trots mocht voorzitter Henk Hulst afgelopen zaterdagmorgen in de business ruimte van de 2e klasser namelijk maar liefst zeven nieuwe hoofdsponsors verwelkomen.

Naast Falabella - Design for men/woman - , die een aantal jaren als (enige) hoofdsponsor verbonden was bij de blauw-witten, zullen de komende drie seizoenen naast dit kledingbedrijf nog zes andere ondernemingen/organisaties deel gaan uitmaken van de nieuw te vormen Hoofdsponsorgroep bij de Elburger voetbaltrots.
Dit zijn: Sjerp Banden Service/Auto Service Elburg, Café-rest. Partycentrum De Haas, Pruis Schilderwerken b.v. uit Elburg, Wivé Techniek uit Nunspeet, Bangma Verpakking uit Dronten en Accountantskantoor Timmer b.v. uit Doornspijk.

Het sponsorpakket wat de club heeft te bieden is zeer uitgebreid. Zo zal o.a. de naam “Hoofsponsorgroep” m.i.v. het nieuwe voetbalseizoen prijken op de shirts van het 1e elftal, wordt een reklamebord langs het hoofdveld geplaatst en zal de naam/logo op het drukwerk van Elburger SC worden vermeld.
Vervolgens zal de sponsornaam op de website verschijnen met een link naar de eigen site, zullen de sponsornamen via de omroepinstallatie bij thuiswedstrijden van het 1e elftal worden genoemd en ook in het programmablaadje worden vermeld. Daarnaast zal een paginagrote advertentie in de Presentatiegids worden geplaatst.

Verder zullen er sponsorborden worden geplaatst waarbij het de bedoeling is dat na afloop van de wedstrijden van het 1e elftal in een media-hoek via het interne t.v.-circuit, naast de trainer(s), ook de wedstrijdsponsor zal worden geïnterviewd.

Uiteraard treden de sponsors toe tot de businessclub en hebben voor, na en tijdens de wedstrijden van het 1e elftal toegang tot de businessruimte waar ook relaties kunnen worden ontvangen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten