dinsdag 23 juli 2013

Red Attraction 7e op Total Agri Beachpull Putten.

Zaterdagavond rond de klok van 10 uur stond voor team Red Attraction de wedstrijd op het strand bij Nulde (Putten) op het programma. Na weken van sleutelen en een aantal wedstrijden was het vertrouwen aanwezig voor een mooie run. De resultaten waren wisselend de afgelopen wedstrijden, en het team was ook nog duidelijk opzoek naar de juiste afstelling.

Onder grote publieke belangstelling die de weg naar Putten hadden gevonden, was er vooraf gaande aan de wedstrijd van de PRO Stock klasse een proef run voor het team. Het resultaat van de proef run was naar tevredenheid van de rijder en monteurs. Hierdoor werd de Red Attraction met vertrouwen voor de sleepwagen gezet.

Rijder Sjaak Balk wist alle PK’s aan te spreken, en de bijbehorende dikke rookpluimen waren een waar schouwspel in de inmiddels schemerig geworden arena van Putten. Toen de uitlaten van de trekker roodgloeiend begonnen te worden, wist de sleepwagen de Red Attraction tot stilstand te brengen op 92.57 meter.


Uiteindelijk betekende dit een 7e plaats in de PRO Stock klasse, en hiermee was het team zeker tevreden. De volgende wedstrijd is zaterdag 3 augustus in Lochem.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten