maandag 8 juli 2013

Zonovergoten EVV Mammoet Hekwerken Beachvolleybaltoernooi 2013

Afgelopen vrijdagavond was het weer zover… Vanaf 19 uur klonken de eerste fluitsignalen voor het 10e EVV Mammoet Hekwerken Beachvolleybaltoernooi.

Het was in de uurtjes daarvoor nog even spannend of alle velden tijdig bespeelbaar zouden zijn, maar met de inzet van vele vrijwilligers lukte het de opbouwploeg ook dit jaar weer om de Havenkade in Elburg op tijd om te toveren tot een waar beachparadijs. Complimenten!
 
Ook het weer stond dit jaar op standje zomer, zodat menig zweetdruppel vloeide en de terrasbar voor verkoeling werd bezocht. Prima omstandigheden dus voor een mooi toernooi.

Meer foto's op www.nwvfoto.nl
 
Op de diverse niveaus bonden maar liefst 84 teams de strijd aan en op de zaterdagmiddag stonden de sterkste ploegen per categorie tegenover elkaar in de finales.Bij de Recreanten bleken dat twee winnaars van eerdere edities te zijn. Casa di Nova Van der Linde Makelaardij was in de finale met 2-0 te sterk voor Just-4 Fun. In de categorie Dames Laag wonnen Leonie & Marleen met 2-1 van Liselotte & Rinske. In de klasse Heren Laag behaalde het duo Naberman & Vahl de titel door met 2-0 te winnen van Zijlstra & Kuiper.
In de hoogste categorieën waren de finales bloedstollend spannend. Bij de dames trokken Kamphuis & Hindriks met 2-1 aan het langste eind tegen Tieffers & Blauw; bij de heren hadden Van Esterik & De Bie drie sets nodig om de Oldebroekers Boerendans & Van de Werfhorst te verslaan en de titel voor de derde keer binnen te slepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten