maandag 3 december 2012

Sportdag bij ABC fitness voor stichting Willemijn

ABC fitness organiseert zaterdag 22 december i.s.m. restaurant “de Haas", LTO Vastgoed en de Jumbo een sport- en sponsordag voor stichting Willemijn uit Oosterwolde.
Willemijn is 4 jaar en heeft neuroblastoom. Een zeldzame en agressieve vorm van kinderkanker. In Amerika is een behandeling (immunotherapie) ontwikkeld die de dappere Willemijn een grotere kans geeft om haar ziekte te overwinnen. Voor de reis van het gezin naar Amerika en verblijf aldaar gedurende ± een half jaar is geld nodig…veel geld. Om dit bijeen te brengen is de Stichting Willemijn’s Wens opgericht. Beter worden, dat is Willemijn’s allergrootste wens.


Wilt u dit goede doel steunen en ook nog eens met een wandeltocht, bootcamp les of aan  vrije fitness  deelnemen? Kom dan 22 december naar ABC aan de Havenkade 5a in Elburg.
De mooie wandeltocht  van ca. 12 kilometer  start om 09.45 uur. De bootcamp  les van ruim een uur start  om 10.00 uur. Bootcamp is een pittige, van militaire afgeleide training in de buitenlucht. Bij heel slecht weer wordt deze les bij ABC binnen gegeven. Iedereen die een keer bij ABC wil fitnessen is ook welkom. Naast deze activiteiten  worden er ook twee spinninglessen  gegeven,  maar die zitten inmiddels al vol.
   

Om deel te nemen betaalt u minimaal 5 euro per persoon. U kunt natuurlijk ook een grotere bijdrage geven door u zelf te laten sponsoren door familie of vrienden.  
Na afloop krijgt u een heerlijke kop snert gesponsord door “restaurant de Haas”. Tevens zijn er broodjes worst die door de Jumbo worden gesponsord. En voor elke deelnemer die meedoet doet LTO Vastgoed maar liefst 5 euro extra in de sponsor-pot.

Wilt u meedoen aan de wandeltocht of bootcamp of een keer fitnessen?  Geef u dan op en bel met ABC 0525-680102.
www.willemijnswens.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten