donderdag 26 juli 2012

7e plaats voor Red Attraction in Cadzand

De wedstrijd van vorige week op het strand van Putten had duidelijk zijn sporen achtergelaten bij team Red Attraction uit Hattemerbroek.

De monteurs zijn de hele week bezig geweest om de kapotte turbo en overige onderdelen te vervangen. Vrijdag aan het eind van de avond was de Red Attraction weer opgebouwd en kon het team zich opmaken voor de verre reis richting Cadzand Zeeland.

Naar een reis van 290 kilometer was het team zaterdagmiddag aangekomen in Cadzand waar weer een wedstrijd werd verreden in de Pro Stock klasse. Door de aanpassingen aan de trekker was het voor het team afwachten hoe de trekker ervoor zou staan in het sterke deelnemersveld.

De Red Attraction stond als 12e op de startlijst en eenmaal op de baan werd duidelijk dat het vele werk van afgelopen week niet voor niks is geweest. Alle Pk’s werden uit de trekker gehaald en dit resulteerde in een afstand van 94.85 meter. Uiteindelijk betekende dit een 7e plaats en het team kan zeer tevreden terug kijken op deze wedstrijd.

De volgende wedstrijd is er een die al vanaf 1982 word verreden, dus een klassieker in de tractorpulling wereld. Het team zal zaterdag 4 augustus afreizen naar Lochem waar de 100 meter baan aan de voet van de Lochemse berg zal liggen.

Bijschrift foto: De Red Attraction sleept de sleepwagen naar 94.85 meter in Cadzand (Zeeland)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten