vrijdag 30 september 2011

’t Harde op bezoek bij koploper

’t Harde, vorige week nog koploper, neemt het aanstaande zaterdag in Zwolle op tegen de nieuwe koploper, Zwolsche Boys.

Vorig seizoen speelden de Zwollenaren in de 2e klasse H, waarin ze vijfde werden en nacompetitie afdwongen. Hierin werd men in de eerste ronde uitgeschakeld door Hierden. Dit seizoen mag Zwolsche Boys het in de 2e klasse G proberen en dat gaat tot nu toe uitstekend. De Zwollenaren zijn met drie overwinningen en een gelijkspel de enige nog ongeslagen ploeg.

’t Harde is na de forse en onverwachte nederlaag van vorige week koploper af. De perfecte competitiestart liep tegen Lunteren een flinke deuk op. Maar, het resultaat tegen Lunteren blijft hopelijk niet te lang hangen, want met negen punten uit vier wedstrijden staan de groen-witten er nog steeds prima voor.

Twee seizoenen geleden troffen beide ploegen elkaar in de voorbereiding. ’t Harde won toen de oefenwedstrijd met 3-1 van de destijds in de 3e klasse acterende Zwollenaren. Nu staan de zaken er heel anders voor, Zwolsche Boys is de te kloppen ploeg. Voor ’t Harde een mooie uitdaging om de teleurstelling van vorige week weg te spelen. De wedstrijd op het Jo van Marle sportpark in Zwolle begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Bosch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten