vrijdag 30 september 2011

OWIOS krijgt Veensche Boys op bezoek

OLDEBOEK -  Zaterdagmiddag 1 oktober om 14.30 uur wordt de wedstrijd tussen OWIOS en Veensche Boys gespeeld op sportpark De Bovenmolen te Oldebroek. Deze wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter J.H. Kraak uit Oudega.
Veensche Boys en OWIOS hebben vaker tegenover elkaar gestaan. In 2007\2008 kwamen beide teams uit in de 1e klasse D, het jaar dat de groenwitten deze klasse moesten verlaten. De laatste ontmoeting in competitieverband was op 3 oktober 2009. Deze wedstrijd eindigde onbeslist in 0-0.
Veensche Boys is de competitie niet goed gestart. In Ede werd met 3-1 verloren van Blauw Geel ’55. Daarna werden er echter net als door de Oldebroekers 7 punten gepakt met als laatste resultaat de thuiswinst van vorige week op DFS (2-1).

OWIOS kwam ook wat aarzelend uit de startblokken, maar lijkt nu de stijgende te pakken te hebben. Ook de groenwitten hebben nu uit 4 wedstrijden 7 punten vergaard. Afgelopen zaterdag werd de enige gemeentelijke derby van Oldebroek gewonnen door OWIOS. Al in de 10e minuut scoorde Gerdo van ’t Hul na een goede vrije trap van Bennie Veldhoen, die werd voorgekopt door William van den Hul. Daarmee stond ook de eindstand tegen VSCO ’61 op het bord, 0-1. Er waren aan OWIOS zijde voldoende mogelijkheden om deze score te verhogen, maar men moet er maar van uitgaan dat de gecreëerde kansen eens binnen zullen vallen.

Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd om aansluiting te houden met de bovenste helft van de ranglijst. De Boys uit Nijkerkerveen zullen dus ook vol voor een goed resultaat gaan, maar met het vertoonde spel van OWIOS van de laatste weken zullen ook de groenwitten weer mogelijkheden krijgen om te scoren.

Volgende wedstrijd is: Blauw Geel ‘55 - OWIOS (08-10-‘11 om 15.00 uur).